Piktas meÅ¡kis barnis Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 (edited) 1. Vardas_PavardÄ— žaidime ir patirtis serveryje (iÅ¡vardinti visus turÄ—tus): 2. KodÄ—l nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? 3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): 4. ParaÅ¡ykite trumpÄ… straipsnį apie dabartines Los Santos Gyvenimo aktualijas: 5. JÅ«sų skype kontaktiniai duomenys (galite pateikti tai į asmeninÄ™ žinutÄ™): Sveikas skaitytojau, Serveryje esu žinomas kaip Barnis Varsketis, buvÄ™ nick'ai yra: Lauryns_Elegy, Mad_Money, Nissan_Silvia. Prie lsg naujienų kompanijos noriu prisijungti todÄ—l nes Å¡iuo metu ji yra neaktyvi ir Å¡iose pareigose reikia tiek bendravimo tiek raÅ¡ymo įgÅ«džių. PaÄiame serveryje patirties turiu tikrai daug, bet direktoriavime ir moderavime patirties nelabai turÄ—jÄ™s. Nuveikti darbai bÅ«tų tokie: naujokų verbuotojas daug kartų (visais atvejais iÅ¡eidavau savo noru). Visi nelegalus direktoriai nemažai kartu. Nežinau ar tai pasiekimas ar ne, bet valdÄ™s drift klubÄ… (kuri ir Å¡iuo metu mÄ—ginu atgauti) sekÄ—si tikrai puikiai nes iki Å¡ių dienų visi nariai kartu, bet nebe žaidime o realybÄ—je! PraÄ—jo kelios dienos po paskutinio serverio atnaujinimo, visi žaidÄ—jai laimingi nes jie visad ju laukia, bet daugelis susidÅ«ria ir su atnaujinimo problemomis (bugais), jie yra nemegstamiausia kiekvieno serverio dalis, dÄ—l kurios daugelis nauju bei senbuviu žaidÄ—ju iÅ¡ nervų tiesiog palieka serverį tam tikram laiko tarpui arba net visam! Bet vis dÄ—l to galima pristabdyti arba visiÅ¡kai nutraukti serverio žaidÄ—ju pamažėjima, ar paliksim serverį tokioj bÅ«senoj ir su laiku ji apleisime voratinkliais? Skype kontaktai jei reikÄ—s bus paraÅ¡yti privaÄiai. P.s. Gali bÅ«ti daug klaidų nes buvo raÅ¡yta per telefonÄ…. Edit: pridÄ—tas balsavimas Edited August 24, 2017 by Piktas meÅ¡kis barnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
*VEGA* Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Pries. siaip esi aktyvus bet tavimi negalima pasitiketi sekmes. + Kur balsavimas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piktas meÅ¡kis barnis Posted August 24, 2017 Author Report Share Posted August 24, 2017 Pries. siaip esi aktyvus bet tavimi negalima pasitiketi sekmes. + Kur balsavimas? jeigu galima norÄ—Äiau sužinoti kodÄ—l negalima pasitikÄ—ti ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Už, bet korespondentai yra aktyvus, bent jau aš :rofl: . Bet manau būtų įdomu pamatyti tavo straipsnius apie narus bei nardymą x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piktas meškis barnis Posted August 25, 2017 Author Report Share Posted August 25, 2017 Už, bet korespondentai yra aktyvus, bent jau aš :rofl: . Bet manau būtų įdomu pamatyti tavo straipsnius apie narus bei nardymą x) aišku tokie straipsniai būtu, bet jie daugeliui greit atsibostu tad reiktu ir keisti temas. P.s. Mano Aktyvumas 26h per parą :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Erikazz°^^ Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Prieš prieš prieš nedraugiškas esi dw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deividas_Ruzas Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Labai norÄ—Äiau sulaukti daugiau nuomonių :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Tu buvęs Lauryns_Elegy? :o Bet gi jis lopas, o tu mldc, tai kaip suprast? :( Šitam Laurynui, rašau už, sėkmės drauge mielas mano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piktas meškis barnis Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 Tu buvęs Lauryns_Elegy? :o Bet gi jis niekada nesikeikiu, o tu mldc, tai kaip suprast? :( Šitam Laurynui, rašau už, sėkmės drauge mielas mano. dėkui už nuomonę, bet aš ne buvęs Lauryns_Elegy o esamas :). Laukiu daugiau nuomonių. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poškenzas. Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 DIDESLIS PRIEŠ, savyje galvoji, kad tu "labai kietas", nors toks toli gražu nesi, kenkiantis, nepadedantis, silpnų nervu, žmogus kuriuo pasitikėti neįmanoma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piktas meškis barnis Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 DIDESLIS PRIEŠ, savyje galvoji, kad tu "labai kietas", nors toks toli gražu nesi, kenkiantis, nepadedantis, silpnų nervu, žmogus kuriuo pasitikėti neįmanoma. na nereikai eiti per mano anketas ir spausti prieš. Nebijokit barygos niekada nebusiu jusu pusėje. visa tavo ,,nuomonė'' yra kaip koks smeižtas. Dw nieko nedomini ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankas Varsketis Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Uz, mldc vaikas, susitvarkys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedro. Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Uz kiwis, palaikau miau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piktas meškis barnis Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 Dėkui už nuomones! Bet prašau prieš balsuojant išreikšti nuomonę arba nebalsuoti nes šiuo metu balsų yra žymiai daugiau nei išreikštu nuomonių komentaruose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deividas_Ruzas Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Suteikiu tau šansą. Bandomasis laikotarpis. Susisiek su manim až. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts