Guest Shawn Cocaine Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 (edited) 1. Patirtis žaidime skaiÄiuojant laiku 2. IÅ¡silavinimas realiame gyvenime 3. Lietuvių kalbos brandos egzaminų/pupp rezultatai, arba metinis vidurkis 4. Facebook paskyra/skype paskyros nickname (nebÅ«tina vieÅ¡ai) 5. Ar Å¡iuo metu žaidžiate LSG serveryje? 6. KodÄ—l norite prisidÄ—ti prie LSG Naujienų naujojo gyvenimo? 7. KÄ… žadate įneÅ¡ti į kolektyvÄ…? 8. Esate buvÄ™ LSG Naujienų korespondentu/redaktoriumi/administratoriumi? GalbÅ«t redaktoriavote Los Santos Rytas laikraÅ¡yje? 9. Kokias pareigas turi vykdyti administratorius? 10. Papasakokite apie save kaip apie realiÄ… asmenybÄ™. Sveiki visi, kas skaitote Å¡ia anketÄ…, bei matote. Å iame projekte gyvuoju nepilnus 4 metus, ir turiu sukaupÄ™s 100k xp +, su prarastu acc. Na realiam gyvenime baigiau mokslus pagrindiniu septynetu. Na į pm duoÄiau savo fb ir skype. Na Å¡iuo metu serverį esu leavinÄ™s, bet gryÅ¡ių neužilgo. Žadu įneÅ¡ti savo aktyvumÄ…, ir parodyti kÄ… sugebu, na ir visÄ… kitÄ…, kas privaloma/įmanomÄ…. Nesu buvÄ™s, na neteko iÅ¡bandyti, bet dabar manau kaip tik ir laikas man. Na manau prižiÅ«rÄ—ti darbuotojus, ar aktyvumo turi, ar dirba, o ne sÄ—di ir Å¡ika į kelnÄ™s atsipraÅ¡ant. Na esu Erikas iÅ¡ KlaipÄ—dos, esu ramaus bÅ«do, nemÄ—gstu kiÅ¡tis, kur nedera. Sportuoju, ir mokinuosi, na Å¡iais metais manau bus geriau nei septyni :D dÄ—kui kad skaitÄ—t. Pagarbiai Shawn ;) Edited August 29, 2017 by E.Shakoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mantis_Ganga Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Už Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shawn Cocaine Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Laukiu daugiau nuomonių! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas_Gold Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 (edited) Sakei neloÅ¡i bet sakau už vistiek nieko Äia gero Å¡itame serve bet ai sÄ—kmÄ—s :D Geriau už ganga :D Edited August 29, 2017 by Kadash_Kobretis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yokashi's T. Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Duodu ne, kodel? tiesiog neįsavaizduoju taves admin, nesi draugiÅ¡kas ir pnÅ¡, Äia tik mano nuomone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deividas_Ruzas Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Sveikinu, patenki į antrÄ… etapÄ…. PlaÄiau kÄ… turi padaryti, Å¡tai Äia. http://lsgyvenimas.lt/forum/index.php/topic/119754-renkamas-tinklara%C5%A1%C4%8Dio-viceprezidentas-ir-administratorius/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts