☠Sethas ☠Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) 1. Vardas_PavardÄ— žaidime ir patirtis serveryje (iÅ¡vardinti visus turÄ—tus): Dabartinis bei pirmasis nick'as žaidime yra Seth Robinson, antrasis buvo Mataz Phoenix, po jo Ä—jo Sethas Torreto bei neseniai grįžau į Seth Robinson. Serveryje žaidžiu nuo 2015 metų, esu surinkÄ™s 43000xp. 2. KodÄ—l nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Planavau Äia pildyti seniau, bet kažkaip nebuvo tokio didelio noro, buvau visai pamiršęs apie šį "darbÄ…", kol nepasiÅ«lÄ— redakcijos administratorius (Don Versus). 3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Valdytos The Ba... Na, o jei rimtai, tai esu buvÄ™s krovinių transporto direktorius, daugkartinis visų nelegalių darbų direktorius, teisÄ—saugos direktorius du kartus, naujokų verbuotojas kelis kartus, na ir kiti smulkÅ«s nuveikti darbai. 4. ParaÅ¡ykite trumpÄ… straipsnį apie dabartines Los Santos Gyvenimo aktualijas: Gaujos. Jau kaip mÄ—nesis gaujų pirkimas pasikeitÄ—. Per paskutiniuosius atnaujinimus, Benas nusprendÄ— perkant iÅ¡ serverio gaujÄ…, jos kaina bÅ«tų vienas milijonas ir nebedaromi aukcionai iÅ¡ gaujų, yra gaujų apleistų jau kelios savaitÄ—s. Atnaujinimas nÄ—ra vienas iÅ¡ geriausių, bent man, kaip gaujų kovų/statistikos moderatoriui, na taip, kitiems gaujų vadams, tai gal ir yra geriau, nes mažiau priešų. Kadangi serveryje yra 4 gaujos, bet tik trys dalyvauja sandÄ—liuose bei gaujų kovose, tai tikrai nÄ—ra geras dalykas. Man, kaip gaujų kovų/statistikos moderatoriui, galÄ—tų tai nerÅ«pÄ—ti, kadangi man mažiau darbo, bet jo tikrai per mažai ir norisi daugiau. Manau Benas tikrai turÄ—tų atkeisti kainÄ… bent į 750k bei daryti iÅ¡ jų aukcionus. 5. JÅ«sų skype kontaktiniai duomenys (galite pateikti tai į asmeninÄ™ žinutÄ™): Turi Versus, turi Ruzas, Turi PEDO. p.s jei norit nebalsuokit, sakÄ— vistiek patvirtins. Edited September 6, 2017 by Sethas Link to comment Share on other sites More sharing options...
›› Giedrelis Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 kelintos pareigos cia bus? :D uz sekmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedro. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Pries nedraugiška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
☠Sethas ☠Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 Pries nedraugiška. Gi žinai, kad neleisiu sėst g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedro. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Gi žinai, kad neleisiu sėst g Ne ne juokavau normali esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedro. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 As tavo skypes ntr Link to comment Share on other sites More sharing options...
☠Sethas ☠Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 As tavo skypes ntr Gi turi toj parasysiu ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deivis_Shark Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Už naras mldc 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Patvirtinta. Bandomasis laikotarpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts