Majoras Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 (edited) Sveiki, serveryje ieÅ¡kau kuo įdomesnÄ—s veiklos, kuo įdomiau praleisti laisvÄ… laikÄ…. Taigi, esu Antaniz_Phoenix, žaidžiantis jau 4 metus su Å¡iokio pertraukomis, dÄ—l savo asmeninių priežasÄių. Žaidime esat mane matÄ™ kaip Antanis_Alcapone (pirmas nickas), Antanis_Peedie (sekantis nickas), Leninas_Verchas (prieÅ¡ paskutinis mano nickas). Kas per klausimas kodÄ—l? Nu noriu ir viskas. . Ne, ne. Juokauju. IeÅ¡kau žaidime kaip praleisti savo laikÄ…, ir pasižymÄ—ti jame kaip doras ir geras žmogus. Turiu talentÄ… raÅ¡yti, ir noriu tuo dalintis su kitais serverio žmonÄ—mis, kurie domisi kas per veikla vyksta LSG serveryje. Serveryje, jau penkti metai, ir per juos atradau save Äia, todÄ—l noris vÄ—l grįžti ten, kur labiausiai galiu save atskleisti. PD - serverio nemÄ—gstamiausia gÄ—rio grupuotÄ—, kuri baudžia už pažeidimus. Dabar serveryje vyrauja kovos tarp "TeisÄ—saugos pareigÅ«nų" ir "GCF". Manau, kas Å¡iuo metu nežaidžiate serveryje, užduosite klausimÄ… sau, gi kas per velnias tas vadinamas "GCF"? "GCF" - tai Groove street families pasivadinusi Å¡iuo metu Groove cheat families. Ten susirinkÄ™ žmonÄ—s, kovoja prieÅ¡ PD, ir stengiasi iÅ¡naikinti jų egzistavimÄ… LSG serveryje. Jų tikslas - kad PD dirbtu kuo mažiau pareigÅ«nų, arba dirbtu tik tie, kurie supranta esmÄ™ Å¡ito darbo. AÅ¡ palaikau "GCF", nors pats dirbu PD, ir tarp "GCF" esu DIEVAS. ManÄ™s nelieÄia, nelieÄiu jų, jei prieÅ¡ mano akis nevyksta nusikalstama veikla. Skype turite abu. AÄiÅ«, kad skaitÄ—te, tikiuosi jums patiko, ir mane palaikysite. Gero žaidimo. p.s Redakcija matau mirusi, o aÅ¡ turiu įdÄ—ju kaip jÄ… prikelti, tai gal pabandom? Edited December 15, 2017 by GentelmanJack Link to comment Share on other sites More sharing options...
☠Sethas ☠Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Kas mire, versusas gavo admina ir mire, karoce uz rastyngas labaj yra mesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle🦜 Johnny🦜 Deagle🦜 Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Raštinga mėsa. Sakau už ir linkiu sėkmės. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted December 15, 2017 Report Share Posted December 15, 2017 Patvirtinta. Sakei, kad nebegrįši į šį projektą, bet kaip matau grįžai. p.s bandomasis laikotarpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts