Janulka Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 (edited) 1. Vardas_PavardÄ— žaidime ir patirtis serveryje (iÅ¡vardinti visus turÄ—tus): Janul_Marius, su kitais vardais manÄ™s jau nepamatysit, su jais nieko nenuveikiau ir jie jau savo aktualumÄ… praradÄ™, ir nelabai tikiu, kad kažkas prisimena tokį kaip Marius_Janul, Marius_Dzenulis ir panaÅ¡ių, o kalbant apie sukauptÄ… XP, tai jei tiksliai, tai teks mano parašą pažiÅ«rÄ—ti, bet suapvalinus iki deÅ¡imt tÅ«kstanÄių, tai bÅ«tų 50k. 2. KodÄ—l nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Atvirai, tai gulÄ—jau lovoje, 3 nakties, po itin gero filmo, ir jau ne pirmÄ… kartÄ… apmasÄiau apie korespondentus: "gal visai įdomu bÅ«tų, raÅ¡yt, iÅ¡liet savo mintis bei pateikti gal net daugeliui įdomų straipsnį", Å¡i mintis mane ir paskatino prisijungti. AiÅ¡ku, dar sužinojus iÅ¡ Paulo, kad už gerÄ… straipsni pinigų man papiltų, tai irgi sugundÄ—, bet ne tik pinigai sugundÄ—, turiu net treÄiÄ… priežastį, dÄ—l kurios norÄ—Äiau Äia, o t.y. bandymas įgauti daugiau patirties raÅ¡ant (prieÅ¡ tÄ… finalinį raÅ¡inį) bei pagaliau raÅ¡yÄiau apie tai kas man iÅ¡ties įdomų, o ne apie kokį Donelaitį, KrivickÄ…, NÄ—rį ar kitus. 3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Kalbant apie patirtį, tai, manau, trumpai ir greitai jÄ… galima iÅ¡sakyt: Naujokų verbuotojas, du kartus Rageout'o klube teko pasibÅ«ti bei Mechanikų direktorius. 4. ParaÅ¡ykite trumpÄ… straipsnį apie dabartines Los Santos Gyvenimo aktualijas: Rokas_Italas, vienas, prieÅ¡ visÄ… aukÅ¡ÄiausiÄ… LSG valdžiÄ… Rokas, įkÅ«rÄ—jas elito statuso, buvÄ™s vienas iÅ¡ rimÄiausių teisÄ—saugos direktorių, administratorių, merų, žmogus matÄ™s daug nesÄ—kmių ir daug darbo į projektÄ… įdÄ—jÄ™s, sarkastiÅ¡kai pakomentavo, kad Benas yra pagal jį "neadekvatus", daugelis suprato, kad tai tik juokas, draugiÅ¡kas pajuokavimas, bet forumo administratoriai taip negalvoja. Juos galima suprasti, jie privalo palaikyti forumÄ… Å¡varų, o ne chaotiÅ¡ka, gale dienos serveris nÄ—ra anarchijos tipo, jis pagal jo logotipÄ… yra žaidimas vaidmenimis (Role-Play). Aldas Watson, forumo administratorius, pareiÅ¡kÄ—, remdamasis net paÄia L.R.K. (Lietuvos respublikos konstitucija), remdamasis II skirsniu, 25 straipsniu, teigia: "Taip, laisvÄ… valiÄ… turi visi, bet ji turi bÅ«ti reiÅ¡kiama laiku ir tam skirtoje vietoje. PrieÅ¡ raÅ¡ant derÄ—tų pagalvoti ar jÅ«sų nuomonÄ— teisingai ir visiems aiÅ¡kiai suprantama", kas bent jau man primena LietuvÄ… spaudos cenzÅ«ros metais, informacija, kuri yra priimtina valdžiai, tik ta ir pamatys Å¡viesÄ…. Deividas Ruzas, tuo tarpu pritaria Aldo iÅ¡reikÅ¡tai nuomonei, pats, iÅ¡ savo pusÄ—s, papeikime nieko konkretaus nepareiÅ¡kÄ—. Vienintelių dviejų, kurių teliko laukti, tai Mindaugo žodžio, dÄ—l Å¡ios visos situacijos ir paÄio prezidento, Beno Vercetti, sprendimo, dÄ—l visos Å¡ios situacijos ir gal pagaliau sulauksim ilgai lauktos naujos konstitucijos atnaujinimo. #PrayForItalas 5. JÅ«sų Discord kontaktiniai duomenys (galite pateikti tai į asmeninÄ™ žinutÄ™): Janulis#2992 Edited December 16, 2020 by Janulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fontane. Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Už, aktyvus forume, raštingas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ʙᴜʜᴀʟᴛᴇʀɪꜱ ᴘᴀᴜʟ� Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 Patvirtinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts