Jump to content
Los Santos Gyvenimas

Janul_Marius || Korespondentai

Janulka

1 member has voted

1. 1. tipo paulo sakÄ? užildyt, ar galima tokiam duot?

• jo drÄ?siai seni važiuojam, už
    • kÄ? če per lempÄ? paraÅ¡ei, prieÅ¡
      0

Recommended Posts

1. Vardas_PavardÄ— žaidime ir patirtis serveryje (iÅ¡vardinti visus turÄ—tus): Janul_Marius, su kitais vardais manÄ™s jau nepamatysit, su jais nieko nenuveikiau ir jie jau savo aktualumÄ… praradÄ™, ir nelabai tikiu, kad kažkas prisimena tokį kaip Marius_Janul, Marius_Dzenulis ir panaÅ¡ių, o kalbant apie sukauptÄ… XP, tai jei tiksliai, tai teks mano parašą pažiÅ«rÄ—ti, bet suapvalinus iki deÅ¡imt tÅ«kstančių, tai bÅ«tų 50k.

2. Kodėl nori prisijungti prie LSG Naujienų komandos? Atvirai, tai gulėjau lovoje, 3 nakties, po itin gero filmo, ir jau ne pirmą kartą apmasčiau apie korespondentus: "gal visai įdomu būtų, rašyt, išliet savo mintis bei pateikti gal net daugeliui įdomų straipsnį", ši mintis mane ir paskatino prisijungti. Aišku, dar sužinojus iš Paulo, kad už gerą straipsni pinigų man papiltų, tai irgi sugundė, bet ne tik pinigai sugundė, turiu net trečią priežastį, dėl kurios norėčiau čia, o t.y. bandymas įgauti daugiau patirties rašant (prieš tą finalinį rašinį) bei pagaliau rašyčiau apie tai kas man išties įdomų, o ne apie kokį Donelaitį, Krivicką, Nėrį ar kitus.

3. Nuveikti darbai serveryje (nevardinti valdytų gaujų, nes tai ne pasiekimas): Kalbant apie patirtį, tai, manau, trumpai ir greitai jÄ… galima iÅ¡sakyt: Naujokų verbuotojas, du kartus Rageout'o klube teko pasibÅ«ti bei Mechanikų direktorius.

4. ParaÅ¡ykite  trumpÄ… straipsnį apie dabartines Los Santos Gyvenimo aktualijas:

Rokas_Italas, vienas, prieš visą aukščiausią LSG valdžią

Rokas, įkÅ«rÄ—jas elito statuso, buvÄ™s vienas iÅ¡ rimčiausių teisÄ—saugos direktorių, administratorių, merų, žmogus matÄ™s daug nesÄ—kmių ir daug darbo į projektÄ… įdÄ—jÄ™s, sarkastiÅ¡kai pakomentavo, kad Benas yra pagal jį "neadekvatus", daugelis suprato, kad tai tik juokas, draugiÅ¡kas pajuokavimas, bet forumo administratoriai taip negalvoja. Juos galima suprasti, jie privalo palaikyti forumÄ… Å¡varų, o ne chaotiÅ¡ka, gale dienos serveris nÄ—ra anarchijos tipo, jis pagal jo logotipÄ… yra žaidimas vaidmenimis (Role-Play). Aldas Watson, forumo administratorius, pareiÅ¡kÄ—, remdamasis net pačia L.R.K. (Lietuvos respublikos konstitucija), remdamasis II skirsniu, 25 straipsniu, teigia: "Taip, laisvÄ… valiÄ… turi visi, bet ji turi bÅ«ti reiÅ¡kiama laiku ir tam skirtoje vietoje. PrieÅ¡ raÅ¡ant derÄ—tų pagalvoti ar jÅ«sų nuomonÄ— teisingai ir visiems aiÅ¡kiai suprantama", kas bent jau man primena LietuvÄ… spaudos cenzÅ«ros metais, informacija, kuri yra priimtina valdžiai, tik ta ir pamatys Å¡viesÄ…. Deividas Ruzas, tuo tarpu pritaria Aldo iÅ¡reikÅ¡tai nuomonei, pats, iÅ¡ savo pusÄ—s, papeikime nieko konkretaus nepareiÅ¡kÄ—. Vienintelių dviejų, kurių teliko laukti, tai Mindaugo žodžio, dÄ—l Å¡ios visos situacijos ir pačio prezidento, Beno Vercetti, sprendimo, dÄ—l visos Å¡ios situacijos ir gal pagaliau sulauksim ilgai lauktos naujos konstitucijos atnaujinimo.

#PrayForItalas

5. JÅ«sų Discord kontaktiniai duomenys (galite pateikti tai į asmeninÄ™ žinutÄ™): Janulis#2992

Edited by Janulis

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...