Jump to content
Los Santos Gyvenimas

Nepasileidzia samp/GTA San Andreas

Valdas Stonkus :3

Recommended Posts

Vardas Pavardė žaidime?:Valdas Stonkus
Kokia problema?: Nepasileidzia sampas, meta va ka fotkei matos. Bandziau sita i yotube ivest, ir klausiau kitu,visi variantai buvo bandomai, vistiek tas pats. O viskas prasidejo kai kompa per nauja paleidau, galvojau gal driver ner,bet kaip ir yra. Gal kam jau yra buve tokia problema. Uz pagalba 100k duociau.
Problemos nuotrauka/video(Rekomenduojama): 
9d7a3da30cc98d347750cb78190ab545839.png

ResetinÄ™s PC ant win11 turÄ—jau tokiÄ… paÄiÄ… bÄ—dÄ…. Bandyk Å¡variai perinstaliuot gpu driverius. Mano atveju Å¡ita problema buvo, nes gta_sa.exe bandydavo leist per integruota amd gpu, kuri nebepalaikÄ— naujausių driverių. PaprasÄiausias sprendimo bÅ«das yra per nvidia arba graphics settingus pasikeist, kad gta_sa.exe failas bÅ«tų leidžiamas per nvidia high performance gpu, o ne per intel ar kaip mano atveju amd.

Perinstaliavus ir susitvarkius nvidia settingus bėda turėtų išsispręsti.

Kiek čia viską perskaičiau tai pirmiausia bandyk susimažinti savo monitoriaus rezoliuciją per nustatymus.(Kadangi Windows 11 tai spausk System>Display.)
Tada pamėginčiau ultra wonbo combo su gta ir sampo ištrynimu, draiverių atnaujinimu, per naują gta su sampo įrašymu, gtasa.set failo ištrynimu. Dar gali pajungt compatibility kai įsirašysi(nors pas mane samp ant Windows 8, o gta ant Windows XP Service pack 2. Nežinau ar padės ar ne, bet sėkmės ir lauksiu žinių.

Dekui visiems uz pagalba.Nei vienas sprendimas nepadejo, bet reikejo per nauja vel i 10 grizt, dekui Mantui.

paleisk sampa naudojant Compatibility Mode

Dekui visiems uz pagalba.Nei vienas sprendimas nepadejo, bet reikejo per nauja vel i 10 grizt, dekui Mantui.

• Kiekviena tema privalo bÅ«ti užrakinta ir paskutinis komentaras turi bÅ«ti moderatoriaus. Å i taisyklÄ— buvo įvesta dÄ—l estetinio tvarkingumo. Jei užrakinsite jÄ… patys, nubausti nebÅ«site(Nauja!)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...